lördag 21 juli 2018

Ny camping i Kroatien

Vi begav oss söderöver på ön och insåg att det var höga berg vi skulle klättra över med smala vägar både uppför och nedför och kraftiga sluttningar emellanåt.

Men väl på plats så fick vi en liten plats tilldelad. Gick en runda och hoppades på att vi skulle kunna få en lite större plats men allt var tydligen fullt eller förboka så det var bara att börja knö in vagnen. Fick tack och lov hjälp i slutet men Lasse är nu grym på att backa in på smala vägar mellan vagnar och bilar.

Det var alldeles för varmt för att sätta upp tält så vi packade ihop oss och gick ner på stranden. Stora stenar och en knökafull strand, inte många cm mellan handdukarna. Hittade en rutschkana som så klart kostade extra men barnen åkte några rundor medan vi väntade på lunch på en restaurang på stranden. Elias insåg att han landade i saltvattenpool och skulle icke åka fler gånger.

Hade sett på campingen hemsida att det skulle ingå bad i pool på ett hotell i närheten så vi google Maps så letade vi oss dit och fördrev eftermiddagen där. Fanns både inomhus och utomhus pool på området.

När hettan lagt sig något begav vi oss hem för att bygga skuggskydd och grilla. Bor så gott som granne med grillplatsen så det var perfekt.

Elias hade sett att det fanns pantmaskiner i affären när vi stannade på vägen hit så han började snart jaga plastflaskor i värmen och fick med sig Tilde. Så på cyklar för de runt och samlade på hela campingen. De har nu gjort sig en slant och Tilde har redan hittat en sak att köpa för sina.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar