söndag 15 juli 2018

Torsdag med museum och poolhäng

På torsdagen körde de stora killarna och papporna iväg för att kika på bilar. Både Ferrari och Lamborgini museum hann de med. Körde tidigt på morgonen innan vi andra var uppe och hemma först på kvällen igen men de hade fått se många bilar. Var även inne på fabriken så de fick se när bilarna byggdes.

Vi andra som inte har lika stort bilintresse mös här hemma och gick bort till poolen. Lyckades efter mycket övertalan få Tilde att vilja testa en av de större vattenrutschkanorna som är en stor tunna man spolas ner i. Tyvärr så klarade vi inte stå emot vattenmassorna så vår ring välte och vi slog oss bägge två en del. Så det var den övertalningen, lär inte bli fler turer på ett tag. Räddade upp situationen med att ta en glass och sen badade vi vidare på det stora vattenlandet innan vi gick hem för lunch. Rester av sallad för mig och svenska köttbullar med pasta.

Laddade både kylen och frysen med en del innan vi åkte så vi äter fortfarande svensk mat.

Barnen passade på att göra grattiskort inför firandet av våra tio åringar imorgon.

Tilde och jag cyklade en runda för att införskaffa lite vin till kvällsmaten när det var siesta. Otrolig frihet att ha cyklarna med eftersom det är en stor camping. Eftermiddagen avslutade vi med en runda på det andra poolområdet. Barnen lekte och mammorna kunde ligga och snacka på stolarna medans vi väntade på att resten av familjen skulle komma hem.

Då vi planerade grillat även denna kvällen och fick bannor sist när vi kolgrillade vid vår plats så fick männen gå bort till grillområdet, avsett för detta om man ville grilla med kol. Under tiden dukade vi andra långbord hos oss och sen avnjöts det fantastisk god mat med efterföljande kex med ost och vin.

Går med andra ord ingen nöd på oss. :-)

Härnäst väntar firandet av två tioåringar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar