söndag 9 juli 2017

Anlänt Österrike

Dagens körning har verkligen löpt på kanonbra. Vi stannade vid halv sex tiden på en rastplats för att ladda om batterierna. Lasse var trött så kan sov en stund medan jag lagade Taco. Så efter lite lördagstaco och alla var mätta och belåtna rullade vi vidare.

Jättevarmt ute då runt 25 grader fram till nio tiden. När vi närmade oss Österrikiska gränsen så började det både blixtra och regna vilket höll i sig i runt 1 timme. Vi blir inte riktigt kloka på kylens 12v funktion och då vi nu kör 2 frimätter kände vi att vi fick köra igång gasen. Det är första gången vi kör gaskyl medan vi kör men efter lite googlande verkade det inte var något udda. Jäkligt nice med fri roaming iaf med tanke på att vår gps själv tydligen räknar om vägen allt eftersom den känner för det. Så vi har haft googlemaps parallellt.

Nu rullar vi en liten stund till i Österrike genom flera långa tunnlar med barnen sovandes där bak. Ska se vad vi hittar för hak att stanna på i natt. Är väldigt smidigt att ha med sig hemmet och bara hoppa i säng sen. Barnen har varit exemplariska men fått titta på väldigt mycket film.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar