lördag 15 juli 2017

En dag på campingen och snart eldshow

Idag har det slappats vid poolen, en bok i skuggan mm. Vi har börjat fundera över när vi ska bege oss härifrån. Måste vara hemma lite innan vi ska på Therese och Martins bröllop på lördag. Ska bli så kul att gå på bröllop. 😍

Ev så går tanken på hemfärd på måndag men vi kommer inte härifrån lite snabbt och lätt så vi måste avvakta att alla på gatan isf är vakna innan vi beger oss så vi kan få deras hjälp att få ut vagnen. Står kloss ett teäd och in i ett buskage med draget. Synd att kalöa det rymliga platser. 😃 Hade varit mysigt med en natt i österrike och få se lite bergstoppar med tanke på att vi körde i mörker sist. Men högst troligt blir det lika spontant på hemfärden som det blev när vi körde hit så får vi helt enkelt se var vi stannar.

Om en stund kommer en svenskfamilj från Flyinge som vi träffat här förbi och hämtar upp oss för att vi ska ner på stranden och titta på eldshow.

Fick reda på att när här är fullsatt på campingen så är här inklusive personal ca 15000 personer så det är en mindre ort. Eget centra med läkare mm.

Någon på gatan hade varit här i 40 år, dels när hon var barn och nu med mannen. Samma plats i 19 år. Lite väl inrutat för vår smak. ☺

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar