lördag 8 juli 2017

Vi kom med färjan vid 23.15 så vid midnatt nådde vi Tyskland. Mötte några på färjan som varit med på båten som fått backa tillbaka efter haveriet. Alla ekipage hade varit tvungna att backa av färjan så där var vi verkligen tacksamma att vi inte var med. Många husvagnsekipade som hade haft lite strul att komma av tydligen. Hua.





När vi kom över så somnade barnen direkt så vi beslöt oss för att passa på att köra en bit innan vi stanna. Vid tvåtiden hittade vi en rastplats för vi körde in mellan två lastbilar och fällde ner benen på vagnen. 



Precis när vi skulle trycka på gasen och rulla iväg kom Lasse på att vi glömt veva upp stödbenen. Sen har vi matat asfalt. Stannade för lite korv med bröd till lunch och nu matar vi mil igen. Inga köer så här långt. Barnen ser på film efter film där bak och vi lyssnar på olika P3 dokumentärer. Vi har inte bestämt hur långt vi ska köra Idag, troligtvis tills vi inte orkar mer som igår för att slippa köra för mycket under morgondagen. Just nu är nästa anhalt Nürnberg men vi har en bit kvar men är iaf 29 grader ute så vi har hittat värmen. :-)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar