torsdag 20 juli 2017

Idag slutar semestern för denna gången

Överraskningen gick inte så bra. Kompisarna gick till campingen för att köpa frukostbullar och då kom Elias precis gående. Men där är ju min kompis hörde han. 😊

Vädret visade sig från sin bästa sida och killarna kom och hämta Elias efter frukost och gick ner och badade på stranden.

Tilde sprang bort till stugan längs stranden och vi packade ihop en väska med några öl, en flaska Cava och badkläder och begav oss bort vi också. Sällskapet i stugan hade redan hunnit vara ute en första fisketur och fångat spättor och någon makrill.

Vi var ett stort sällskap på 14 pers då de hade släktingar också på besök så för att få ihop till kvällens middag så blev det fisketurer i rundor under dagen. Alla kom hem med fiskelycka och vi andra gottade oss hemma i solen. Elias drog upp två spättor på sin runda och Tilde var också ute på en längre tur. Hon var envis och försökte verkligen få napp fick vi höra men fisken stal hennes korv utan att fastna.

Dagen fortsatte som en verklig sommaridyll med skrattande barn, fiske, sol, bad, fotboll, solande och svalkande dryck. Framåt kvällen rökte vi all dagens fångst och dukade upp på altanen där vi avnjöt en fantastisk middag med underbara människor. Barnen sprang bort till vagnen på campingen och hämtade Mölky som vi spelade en runda i en glödande solnedgång.

Johan tände en brasa där vi grillade marshmallows och avslutade sedan kvällen där på altanen med vin och trevligt umgänge. Vid halv ett lastade vi en sovande Tilde i en lånad vagn och rullade bort till vårt hem.

Aningens trötta idag tog vi sovmorgon, köpte nybakade frallor och gick sedan bort för att säga hejdå för denna gången. Nu är vi i Roskilde och snart anländer vi Sverige efter 2 fantastiska veckor med många nya minnen att se tillbaka till från bilsemestern 2017 i Europa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar