tisdag 25 juli 2017

Dragsö

Tänker först att det är inte mycket vi gör på husvagnssemestern, men ändå är det en hel del när man funderar en runda till. :-)



Igår rullade vi in på våra platser på Dragsö. Vi såg till att få upp tälten och komma på plats snarast för att sen kunna njuta. Till kvällen blev det grillat avnjutet tillsammans i vårt förtält. Bestämde oss för att gå en runda på kvällen lite innan 22 och då visade det sig att det var spökrunda kl 22 som Elias ville hänga med på. Han tyckte inte att vi skulle hänga med men Jenny och jag tänkte att vi också testade att gå rundan en bit efter honom. Utspökade människor gömda i skogen så jag skickade Jenny först. ;-)











För att inte sova för länge idag satte vi klockan. Efter frukost packade vi på oss på cyklarna och turistade i Karlskrona. Avslutade med sen lunch på torget i solen och sen en glass i hamnen vid Scandic. Det är en backig stad, milt uttryckt. Speciellt med barn där bak.





När vi kom tillbaka till campingen och hade relaxat en stund så gick vi upp på Brännholmen och kikade på de fina stugorna. Så idylliskt med alla de röda stugorna med sina flaggstänger. Ett område där man varken får köra bil eller cykel så det är vara att promenera runt och titta.

















När vi var tillbaka gick vi iväg och Lasse tog ett dopp i havet innan det var det dags för ponnyridning vilket alla tre barnen nappade på. Nu har vi nyss avslutat med Carbonara i tältet tillsammans. Männen är och diskar, Ebba har somnat i vagnen, Elias är ute och cyklar, Tilde sitter och tittar på Carton Network inne i vagnen och Jenny och jag går igenom dagens foto. Campinglivet har nått för alla. :-D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar