torsdag 27 juli 2017

Tackar Dragsö för dessa dagar


Nu har vi avnjutit sista dagen i Karlskrona för denna gången.

Vi har haft tur med vädret, igår var det riktigt varmt även om det inte var en gassande sol på en klarblå himmel. Vi satt ute i solen och njöt efter att ha varit och fixat någon reservdel och tittat på husvagnar på Dream on wheels. Många vagnar så hade hoppats hitta några stolar som hade blivit över på deras importvagnar att komplettera med. Har bara 3 riktigt bra så skulle behöva en fjärde. Mindre lycka där men nya gångjärn till Stefan iaf.
Vi spelade minigolf, Elias och jag gick en riktigt bra Pokemonrunda för min del och sen låg vi i gräset och gassade i solen. Avslutade med en god grillmiddag som vi avnjöt utomhus.

Barnen har hittat kompisar både Elias och Tilde, så är det inte extrabarn här så är de iväg och leker. Elias och killarna har cyklat runt en  del så det var bra med cykel med. Kvällen avslutades med en runda Skipbo i tältet vi vuxna tillsammans med Tilde medan Elias med kompisar avslutade framför en film inne i vagnen.



Vi är trötta och sover som gudar i vårt ambulerande hem så sätter vi inte klockan så går morgontimmarna. Idag vaknade vi vid kvart över nio. Jenny o Stefan kom i  för frukost som vanligt hos oss. Galet varmt så vi bestämde oss för bad på stranden. Lagom till vi kom dit hade det hunnit bli betydligt svalare så jag hoppade badet men Ebba, Elias och Lasse badade iaf. Efter det cyklade vi till stan för lunch och för att fylla upp kylen. Affären på området har stängt tyvärr.

Blev en glass på glassiären också innan vi trampa tillbaka. Dagens middag blev för vår del hemmagjorda hamburgare, så smarrigt med bluecheese skivor på. Efter lite mer lek och några rundor Möllky så är det nu sängen för att komma upp i tid imorgon. Då ska vi få ner tälten lite snabbt för att rulla vidare mot Böda och möta upp ännu fler vänner.














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar