söndag 30 juli 2017

Idag kom tyvärr regnet

När vi vaknade var det klarblå himmel men lagom tills vi alla var uppstigna hade molnen dragit in. Vi kom fram till att det mesta i aktivitetsvägvar stängt idag eftersom det är söndag så vi tänkte att vi kör till Byxelkrok på utflykt. Det tar sin stund att få ihop och lasta gem bilar men sen rullade vi iväg. Lagom tills vi rullade in mot hamnen såg vi en massa folk och parkeringsvakter. Marknad i byn visade det sig.

Vi gick en runda, kollade stånden och tog sedan lunch på ett ställe i hamnen allesammans. Även om det blåste lite så gassade solen på nu.

Vi ska göra sushi en dag och passade på att köpa lax på rökeriet innan vi körde hemåt för att få lite tid i solen på stranden. Ca 5 minuter hann vi med sedan drog molnen (svarta sådana) in och blåsten fortsatte. Hittade en grop på stranden där vi kämpade ett tag men sen gav vi upp. Barnen brydde sig inte utan gick runt och samlade burkar och spelade fotboll som vanligt.

Dagens middag var tacos för vår del. Lagom tills det började bli färdigt och Sandra och Vasile skulle lägga på grillen så öppbade himneln sig. Du milde vad det regnade. Vi fick steka deras mat och de evakuerade sedan sitt ekipage in till vårt tält. Blir en natt där istället nu i natt.

Tack och lov så här det slutat regna nu och förhoppningsvis så kommer solen imorgon och torkar upp allt.












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar