fredag 14 juli 2017

Elias födelsedag



Tyvärr är det svårt att få ut inlägg med bilder pga begränsningar i Internet. Ser att flera av mina poster fastnar och bara några av dem kommer ut. Får bli lite bilder på facebook istället.

Igår blev det precis som de andra dagarna en sväng in på badlandet på fm. Tilde tog sovmorgon och efter att vi firat Elias somnade hon om igen och vaknade först vid tio.

Vi hade hört talas om ett piratskepp som skulle komma in till stranden kl 13 och hämta upp. Barnen skulle få bandanas och sen seglade skeppet ut och mötte ett annat likadant på havet och där skulle det bli vattenkrig mellan skeppen. Vi tänkte överraska barnen med detta och åt snabbt vår lunch för att vara på plats när det kom. Sagt och gjort där stod vi i vattnet och gång på gång försökte de gå in med båten för att hämta upp oss men till slut gav de upp. Blåste en del innåt land så tror det var det som ställde till det. Skeppet seglade uväg igen och vi badade och gick en lång promenad längs stranden istället.

När siestan var över gick vi in till poolerna istället. Dök efter pinnar och mötte upp en annan svenskfamilj.

Elias skulle få välja mat på kvällen så då var det pizza på menyn. Samma som första kvällen, sagolikt god!

Efter maten fick han fortsatt bestämma vad vi skulle göra och det slutade på aktivitetsland här inne på campingen. Körde elbilar, bumperbåtar och klättrade på bana uppe i luften. Sen var vi helt slut så vi gick hem i vagnen och läste varsin bok för barnen innan vi alla slocknade. Klockan blir snabbt 11 halv 12 på kvällen så det är inte konstigt att man är trött på mornarna med en massa skoj hela dagarna.

Har precis vaknat och idag smattrar det mot taket. Regn och åska utanför då just nu blir det iaf inte stranden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar