lördag 29 juli 2017

En solig dag som avslutade med några droppar regn

Vi är slagna campare och sov till lite efter nio i morse. Maria och Marcus fick tillträde först idag till sin stuga så de sov i vårt förtält och det blev gemensam frukost i solen med Sandra och Vasile.

Vi packade ihop oss och gick sen ner på stranden. Varmt och skönt och gassande sol. Precis som vi mindes Böda från förra året. Lek i vattnet som var väldigt avsvalkande, dock är årets första dopp nu klart för min del en bit in i sommaren. :-)

Gick upp och grillade korv till lunch och gassade lite i solen utanför tältet. Därefter var klockan 14 så vi passade på att flytta vårt pick och pack bort där afterbeachen började 15.00. Fortfarande gassande sol och vi bänkade upp oss på rad allesammans i sanddynorna. Tyvärr drev det in en del moln efter ett tag som till slut dolde solen men vi fick lyssnat på bandets första spelning.

Vi hade bestämt gemensam grill idag så det blev det. Långbord dukades upp utanför vårt tält och barnen fick picknicka bredvid. Gudomligt gott!

Efter disken började det småregna så kaffet fick bli inne i tältet. Barnen fortsatte leka ute och kom tillbaka först efter det slutat regna, sandiga och blöta. De hade hoppat på hoppkudden. Dropparna gick snabbt över så kvällen avslutade vi med en promenad på campingen.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar